Smartlog v3 » Der er sikkert nok en mening med alting » En særlig lørdag aften
Opret egen blog | Næste blog »

Der er sikkert nok en mening med alting

det er nemt at gøre det svært

En særlig lørdag aften

11. Mar 2007 01:03, San

Skal med mine piger i byen lørdag aften. Så jeg skal gøres klar.

På med ski undertøjet og thermobukserne. Den største vinterjakke, støvler og handsker - og så af sted !

Vi ankommer og får parkeret. Over en time til det starter og allerede næsten fyldt op. Vi finder os en plads blandt andre i thermotøj og vinterstøvler. Her er fyldt op med uldtæpper og puder.

Stedet er Århus Skøjtehal og vi venter spændt på, at årets event starter. Det summer af liv, alle tilskuerpladserne er fyldt op men isen er tom.

Lyset slukkes og der bliver total stilhed. Musikken starter samtidig med et fantastisk lysshow henover isen. Og så er de der, disse fantastiske skabninger som alle har ventet på. Ind på isen kommer de, så smukke og livfulde.

Islænderhestene.

For det er hvad denne aften handler om. Istölt ! De bedste og smukkeste islænderheste fra hele Norden skal konkurrere om titlen som mester i istölt 2007. Samtidig skal den bedste hingst kåres. Så vi har næsten fire timers konkurrence og show foran os.

Efter et par timer er der pause. Kulden har sneget sig ind under thermotøjet, så det er rart at gå lidt rundt. Der bliver snakket livligt. Detaljer og forskelle bliver diskuteret. Et levende, engageret publikum.

Aftenen er alt for hurtigt omme, men det er også  rart at komme hjem og blive varmet igennem. Og så nyde alle de dejlige billeder som stadig er på nethinden.

Og det var en aften i topklasse. Når man en gang har forelsket sig i disse fantastiske dyr, kan man aldrig få nok. At opleve menneske og dyr som en helhed. Se samarbejdet og tilliden som er gensidig.

Glæder mig allerede til næste år.

Tags

Arkiv