Smartlog v3 » Der er sikkert nok en mening med alting » FRIDAG
Opret egen blog | Næste blog »

Der er sikkert nok en mening med alting

det er nemt at gøre det svært

FRIDAG

30. Sep 2007 22:04, San

 

Fridag - så mange planer, tanker og ideer om hvad den skal bruges til. En hel dag alene med mig selv og min dagdrømme.

Så kommer dagen. Kysser manden afsted på arbejde og bliver lige under dynen.
Telefonen... datter et har lige nogen hun godt vil vende. Hun ringer fra kærestens telefon, så hun giver sig god tid. Farvel og hovsa der gik en time. Strækker mig lidt og mærker badet kalde. Svinger benene ud over sengekanten.

Telefonen... datter to. Et enkelt spørgsmål om noget for hende meget vigtigt lige nu. Farvel. Ned under bruseren - god tid - ingen forstyrrelser. Dejligt. Hvilken luksus det egentlig er at have badeværelset for sig selv. Nyt og dejligt. Derefter nescafe og PC.

Telefonen... datter tre. melder sin ankomst senere på dagen, snakker lidt om løst og fast. Farvel.

Nå der skal vist handles lidt ind og en tur omkring apoteket og banken skal jeg også. Frem med cyklen og afsted. Apoteket tager to minutter, videre til banken. Er egentlig på vej ud, så kalder min bankrådgiver .... hvorfor er det lige at man så dukker nakken og mærker det der stik af dårlig samvittighed. Har dankortet glødet for nylig.

Nej - han vil sørme have jeg skal investere mine penge - hmmm så mange er der jo ikke og hvad nu hvis jeg får nogle skøre indfald eller gode ideer som bare skal sættes i værk her og nu. Nej de penge er mine og de føler jeg ikke de er , hvis de står i aktier eller andet værdipapir. Kan godt lide kontanter. Men han er nu så sød, så han får lov til at fortælle om alt det han ved og så må vi jo se.
Snakken glider over i det private, da vi har sommerhus i samme område, er der lige noget der skal vendes og diskuteres. Farvel.

Så røg der sørme en time mere, godt og vel endda. Ind og handle. Puhh maven begynder at føles tom. men klokken er jo også blevet meget mere end frokost. Et skidt tidspunt at handle på. Hvor ryger der mange dumme ting i kurven, ved jeg fortryder det, når det ligger hjemme i skabet og frister. Nå kan fylde noget af det på datter tre når hun kommer, hun kan tåle det nemlig.

Hjem på cyklen. Ind af døren. Telefonen. Manden vil komme hjem til en kop te, når nu jeg er hjemme. Hyggeligt, så kan jeg også lige få noget frokost. Mens vi sidder der kommer datter tre og hygger med. Manden kører. Snakken går om alt og intet.

Undrer mig. Kan en pige blive en kvinde efter at have boet for sig selv i en måned. Nej vel. Har nok ikke set hende rigtig mens hun gik omkring mig hver dag. Men en fantastisk kvinde der er hun godt på vej til at blive. Mærker stoltheden, glæden. Så dejligt når de der børn bliver til dejlige mennesker. Så kan jeg altså ikke bekymre mig om at hun allerede er sprunget fra studiet og kun har nogle løse job og måske ikke følger sit hjerte lige nu. Nej denne fantastiske kvinde skal nok klare sig, hun har begge ben på jorden, hviler i sig selv.

En ven spurgte efter hun var blevet student "du må være pavestolt" , dengang tænkte jeg, jah det er jeg vel. Og det er jeg, men ikke over hvad hun gør, men over hvem hun er.

Aftensmad. Afsted til lidt motion. Datter tre og jeg "går nemlig til noget sammen" det er sjovt og hyggeligt og en anledning til at ses fast.

Hjem igen. En fantastisk fuldmåne skinner ind i bilen, tågen bølger rundt om os. En eventyrverden som bliver fuldendt af Rasmus Nøhr. Hans dejlige musik og glade stemme som fylder bilen.

Hjem til kaffe, sen tv-avis og lidt space-snak med sønnen.

Fridag - så mange planer tanker, planer og ideer - intet af det blev til noget. Men en dejlig dag. Små børn fylder ens liv op og tager voksentiden. Så dejligt når store børn gider fylde ens liv op og dele voksentiden.

 

Kommentarer

 1. Ralph Lauren Outlet
  31. Jan 2012 02:13
  1

  narkotika kan endorphiner fremkalde en tilstand af at være

 2. Michael Kors Outlet
  21. Jun 2012 03:06
  2

  Jeg har haft lidt en åbenbaring idag, jeg har nemlig været til møde i a-kassen

 3. Beats By Dre
  16. Nov 2012 04:48
  3

  Velkommen til at købe vores hjemmeside produkter: <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Salg</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Danmark</a> and <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Dr Dre Beats</a>.
  These produkters - <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dr Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre Danmark</a> are popular!

 4. Beats By Dre
  16. Nov 2012 09:49
  4

  Velkommen til vores <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Billige Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre Danmark</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Monster Beats</a> Store! Stræb efter at give dig den bedste service og høj kvalitet af produkter - <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-studio-c-40.html">Beats By Dre Studio</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-solo-c-39.html">Beats By Dre Solo</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-pro-c-38.html">Beats By Dre Pro</a>!

  Du skal have en fantastisk <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre</a>, såsom en håndtaske, når <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">DK Beats By Dre</a> bevæger dig. Tendens til ikke at sætte spørgsmålstegn ved du kan altid finde en Lv damer håndtaske, der bidrager i dit look og stil. Du vil være i stand til at vælge et antal Luksus beats by dre på typer af punge, såsom <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Monster Beats</a> og også skoletasker. Når du skal bruge en med hensyn til at udføre eller måske foretagende, paraferet eller monogram gruppe af <a href="http://www.dk-beatsbydre.info/">Beats By Dre Danmark</a> måske passer en person godt.

 5. Beats By Dre
  7. Dec 2012 09:36
  5

  Din artikel er en klar argument, jeg kan lide din blog! Tak for at lade mig skrive under min hjemmeside!
  http://www.dk-beats.info/

 6. Beats By Dre
  8. Dec 2012 11:57
  6

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.monsterhovedtelefoner.info store and purchase them!

Tags

Arkiv