Smartlog v3 » Der er sikkert nok en mening med alting » Lalleglad eller frustreret
Opret egen blog | Næste blog »

Der er sikkert nok en mening med alting

det er nemt at gøre det svært

Lalleglad eller frustreret

20. May 2007 23:32, San

Småskør og lalleglad  eller frustreret fruentimmer !

 

Det er vist ingen hemmelighed at jeg elsker musik. Ikke kan få nok og helst skal have koncertbiletter liggende, så der er noget at se frem til. Samtidig er jeg lidt vanskelig og gider ikke høre hvem som helst – syntes jeg da selv.

 

Sjovt nok har nogen af mine bekendte den modsatte opfattelse. De mener åbenbart at jeg bare lige hører hvad der er i nærheden. Måske fordi jeg ofte vælger de store navne fra og de små til. Når jeg oftest går til koncerter med skønne musikere som DE aldrig har hørt om – ja så tager jeg ”revl og krat” !!

 

Se sådanne synspunkter får jo min diskussionslyst i kog og pludselig er jeg så et frustreret overgangsalder fruentimmer der vil være ung med de unge !!!  Nej det siger de selvfølgelig ikke, vi er jo pæne mennesker . Men sådan føler jeg de tænker.

 

Det føler jeg så er dybt uretfærdigt. Føler netop at jeg oftest lægger bånd på mig selv og min småskøre, lalleglade fremtræden. Netop for ikke at virke desperat for at være ung med de unge. Står gerne ved min alder, kan faktisk ret godt lide den alder jeg har J

 

Men når nu det giver mig en dyb glæde og livslyst at komme ud og høre live musik – så er det da det jeg gør. Så vælger jeg det til i mit liv. Netop nu hvor jeg på grund af min alder kan og tør stå ved mig selv. Har mulighed for at gøre hvad jeg har lyst til og ikke generer nogen med det.

 

Jeg vælger ikke en George Michael koncert for at blive hip -  men en Rasmus Nøhr koncert for at blive glad.

 

Var netop til en af slagsen i fredags til Ebeltoft Folkfestival. Isnende, frysende kold sad jeg pakket ind i uldtæpper og blev varm af musikken, glæden og engagementet fra scenen. Netop det at være der og mærke at musikeren gerne vil publikum, gerne vil give – det gør da fornøjelsen ekstra stor. At jeg så netop fredag følte mig som en dårlig ”publikummer” som kun tog imod og ikke gav igen, det tager lidt af min glæde. Men det var ekstremt koldt ved vandet i Ebeltoft fredag aften.

 

Så her ved jeg at jeg ikke legede ung med de unge men mere lignede tante Møghe med kraven op om ørerne og uldtæppe om benene.

 

Lørdag var det så Jesper Hempler på Tante Olga i Randers. En speciel, fantastisk aften. 4 musikere på scenen og ……..9 publikummer i salen.  Og det er så her at en rigtig kunstner viser sit værd. For på trods fik disse fire musikere spillet en koncert og lavet en stemning som jeg sjældent har oplevet før. Og som ”publikummer” følte man sig forpligtet til at være 100 % med hele tiden – ikke synke lidt hen og lade de andre klappe….. anstrengende og skønt.

 

To meget forskellige aftener. Som begge to opfyldte mine forventninger. Som gav varme og glæde. Som jeg gerne gentog i morgen aften hvis muligheden bød sig….

 

Så lalleglad og småskør – ja det er mig

Tags

Arkiv