Smartlog v3 » Der er sikkert nok en mening med alting » Mit sted ..
Opret egen blog | Næste blog »

Der er sikkert nok en mening med alting

det er nemt at gøre det svært

Mit sted ..

18. Apr 2007 19:14, San

Jeg er den heldige ejer af et af Danmarks skønneste steder. Et lille hus midt i skoven og med få minutters gang til havet. Et sted til fritid og afslapning.

Havde tidligere et andet dejligt sted, men det var "gennemgangslejr" for både biler, cykler og gående, der var ingen store træer og intet dyreliv..

For en del år siden fandt jeg så min plet. Der blev kun fældet det, der var nødvendigt for at opføre et lille hus. Elsker det sted. Stilheden, roen, dyrelivet og ind i mellem ensomheden.

Fugle, fasaner og egern er hyppige gæster og at hilsen på Mikkel en tidlig morgen blev en almindelighed.

Men intet varer ved. Nye naboer sidste år. Kan ikke se dem for bare træer, men høre dem åh ja.

Tidligere betød naboer fjerne stemmer eller et barn der hvinede på en gynge. Nu betyder naboer konstant støj. Yderst aktive mennesker som måske er færdige med at frisere parcellen derhjemme, så nu har de købet et sted mere, hvor de kan bruge deres energi. Der saves, hamres og højtryk renses fra morgen til aften. Det sidste nye er en løvsuger. En udendørs støvsuger der fjerner visne blade..... Rigtig mange træer er faldet for saven og alle bladene fra efteråret er suget op og bliver kørt bort - fra skoven. For pokker da.. hvorfor købe et hus i skoven hvis man ikke bryder sig om hverken træer eller blade.

Flinke mennesker de nye naboer. Kom og spurgte pænt om ikke lige de skulle fælde et par af mine træer når nu de var i gang............tror mit blik sagde alt.. .. de bakkede i hvert fald ud igen og har ikke nævnt det siden.

Indrømmet hos mig bliver der lavet den aller mest nødvendige vedligeholdelse og skoven vokser tæt om huset, bladene ligger hvor de falder og mosset gror på fliserne. Fuglene bygger bo og egern smutter fra træ til træ. Men "mine" fasaner ser jeg sjældent mere og Mikkel har jeg ikke set det sidste år.

 

Men jeg er optimist, om et par år har de sikkert friseret færdig og så falder de til ro eller flytter til et nyt sted og så har jeg mit paradis tilbage. At sidde der i en solstråle og lytte til vinden i træerne og fuglenes kvidren. Mærke stilheden helt ind i hjertet, det kommer igen.................håber jeg.

.

Kommentarer

  1. abstract thesis examples
    17. Nov 2012 07:47
    1

    Elsker det sted. Stilheden, roen, dyrelivet og ind i mellem ensomheden.

Links til dette indlæg

  1. http://www.google.dk/search?hl=da&q=mit+sted&meta= ( 7. May 2007)

Tags

Arkiv