Smartlog v3 » Der er sikkert nok en mening med alting » Symbolik
Opret egen blog | Næste blog »

Der er sikkert nok en mening med alting

det er nemt at gøre det svært

Symbolik

3. Jul 2007 23:26, San

Symbolik

 

Sidste år fabrikerede og solgte sønnens skole fuglekasser. Vi investerede jo også i en håndfuld og en af dem kom op at hænge på husets gavl.

Her i foråret rykkede et meget forelsket mejsepar så ind og hurtigt var kassen fuld af små forsigtige pip. Efterhånden som pippene tog til i styrke, opdagede vi at kassen hang ret tæt på soveværelses vinduet og det søde, romantiske og dejlige ved den lille fuglefamilie blev afløst af lidt irritation, når pippene tiltog i styrke fra kl. 4 om morgenen.

De skrigende, sultne munde kunne nu ses i kassens åbning. Så hyggeligt, sjovt og irriterende. De stakkels små fugle forældre fløj i fast rutefart frem og tilbage med mad til de krævende unger.

En morgen var den første modige unge ude af reden og da det blev aften var de alle væk. Så stille næste morgen og så underligt at sidde i haven og kigge på den tomme kasse hvor der dagen før var så meget liv.

Måske er vi heldige at få besøg igen næste forår, men så skal kassen vist lige flyttes lidt væk fra vinduet inden.

På lørdag er det 30 år siden det første barn kom til i min egen lille familie og til august flyver de sidste to hjemmefra. 30 år med mange, mange børn og unge mennesker. Glæde, forundring, sorg, irritation, søvnløse nætter og så mange glimt af ubeskrivelig lykke og kærlighed. En epoke som snart er ovre. Den har haft sin tid, en dejlig tid. Den bedste tid i mit liv - ja den tid var jo mit liv.

Det bliver underligt, stille men også dejligt. Jeg er klar. Klar til en ny epoke. En anden epoke. Kortere, anderledes men garanteret lige så dejlig på sin egen måde. En epoke hvor hovedpersonen i mit liv skal være mig. Hvis jeg kan finde ud af det - men det kan vel læres.

Og ligesom de små mejseunger stadig søger deres føde omkring deres fuglekasse, vender mine små nok også næbbet hjemad en gang imellem.

 

 

Kommentarer

  1. Michael Kors Outlet
    21. Jun 2012 03:06
    1

    Jeg har haft lidt en åbenbaring idag, jeg har nemlig været til møde i a-kassen

Tags

Arkiv

Relaterede