Smartlog v3 » Der er sikkert nok en mening med alting » vild, varm og våd
Opret egen blog | Næste blog »

Der er sikkert nok en mening med alting

det er nemt at gøre det svært

vild, varm og våd

6. Jul 2007 21:55, San

Vild, varm og våd

 

Deltog i dag i Tall ship Race i Århus. Fantastiske flotte skibe fra det meste af verden. Herlig international stemning med de mange forskellige sprog der var omkring en. Skøn musik.

Big fat snake - en herlig vild, varm og våd oplevelse og vi var jo alle i samme båd eller........  nok lige det vi ikke var.

Himlen åbnede sig, jo hverken første eller sidste gang denne sommer, vi var iført praktisk regntøj og det var der mange andre der var. OG så var der dem der med paraplyerne. I smarte små jakker og sko - lækre at se på ja,  men de der paraplyer - de hører altså ikke hjemme til en koncert.

Man står der med fare for at blive stukket både her og der, de svinger rundt og det vand der løber ned af dem løber ned af nakken på sidemanden. Staklerne bagerst på pladsen kan ingenting se, altså udover vippende paraplyer.

Jeg er imod forbud og egentlig også mod regler. Men hvor ville det være dejligt, hvis paraplyer måtte bruges så længe de blev holdt i strakt arm over hovedet og når folk så ikke kunne det mere, måtte de pakke sammen og deltage i festen på lige fod med os andre.

Puhhh et lille surt opstød ovenpå en ellers fantastisk dag.

 

Kommentarer

  1. Ralph Lauren Outlet
    31. Jan 2012 02:14
    1

    narkotika kan endorphiner fremkalde en tilstand af at være

Tags

Arkiv

Relaterede